Om mig (Eva Sjöberg)

När jag var nio år köpte jag en begagnad kamera av en kompis. Jag tog bilder på allt som kom i min väg. Ofta var ett huvud utanför bild eller så var det mest himmel och ett litet huvud längst ner. Men det gjorde inget för det var så spännande att få fram verkligheten på papper. Att jag hade en egen kamera!

Men det var först när jag själv blev mamma till Vilgot, i dag 5 år gammal, som mitt intresse blev mer än ett intresse. När jag var föräldraledig tog jag så många bilder på Vilgot att jag fyllde hela hårddisken. Det är enormt att bli förälder och det ville jag spara.

Jag gillar ljusa bilder, varma bilder med sköna färger. Mest av allt tycker jag om bilder som är tagna i en naturlig miljö utomhus eller inne. Gärna hemma.

På den här sajten vill jag visa att det framförallt är roligt att fotografera och att det är något du kan göra tillsammans med ditt barn. Ni kan leka och dela upplevelsen. Barn lär sig hela tiden, ta chansen till lärande du med.

Jag jobbar i dag som familjefotograf i Habo utanför Jönköping. Mina bilder finns på Storalilla.se. Jag är även utbildad lärare och erfaren skribent som arbetar med mitt företag Eva Sjöberg text och foto. Det är en lycka att få jobba med det som jag tycker så mycket om.

Du når mig på 0736 – 234783 och eva@fotadittbarn.se

Eva Sjöberg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.