Första året – När du har en bebis

Tekniker för att fånga ditt barns allra första år

Det första året som mamma tog jag 15 000 bilder. Det är rätt många. Jag hittade en stor lycka i att fånga min bebis på bild. Från nästan ständigt sovande med skrynkliga händer till nyfiket ålande och snabbt krypande. Ju mer tiden gick desto mer gensvar fick jag och det blev en kul aktivitet tillsammans.

I det här kapitlet kommer du lära dig att se hur ljuset fungerar. Hur det faller på ditt barn från fönstret och hur får du det där fina blänket i ögonen. En bebis är ju en trött och livsnjutande krabat som gillar mat, värme och att sova. Se till att ordna en mysig miljö så får du en glad bebis.

Du får även lära dig några värdefulla tekniska grunder för din ­systemkamera som du kommer ha stor nytta av.

Se alla mina tips för barnets första år.